Gospoda „Pod Sosnami” to zawsze świeże, domowe jedzenie w bardzo przystępnej cenie. W dodatku blisko, bo w głównym budynku Ośrodka. Kuchnia zawsze dba o obecność potraw regionalnych w menu oraz o najlepsze, naturalne produkty.
Zapraszamy również do zapoznania się z naszymi specjalnościami.
Specjalnością naszych kucharzy jest dostępny tylko u nas „Breński Flamkuch”, czyli cienko wałkowany placek z ciasta chlebowego z dodatkiem boczku i cebuli. Całość krótko zapiekana w wysokiej temperaturze, kusząco pachnie i zaspokoi każdego głodomora.
Specjalnością naszych kucharzy jest dostępny tylko u nas „Breński Flamkuch”, czyli cienko wałkowany placek z ciasta chlebowego z dodatkiem boczku i cebuli. Całość krótko zapiekana w wysokiej temperaturze, kusząco pachnie i zaspokoi każdego głodomora.
Nasze korytko składające się z około 40 kawałków mięsa zaspokoi nawet 20-osobową grupę. Golonka, szaszłyk, karczek, żeberka, skrzydełka, podudzie z kurczaka, pieczarki panierowane zapełnią brzuch każdego głodomora. Kapusta zasmażana gratis. Zawartość korytka możemy zawsze dostosować do Państwa gustu i smaku.
Nasze korytko składające się z około 40 kawałków mięsa zaspokoi nawet 20-osobową grupę. Golonka, szaszłyk, karczek, żeberka, skrzydełka, podudzie z kurczaka, pieczarki panierowane zapełnią brzuch każdego głodomora. Kapusta zasmażana gratis. Zawartość korytka możemy zawsze dostosować do Państwa gustu i smaku.
Pstrąg jest przez nas przygotowywany na dwa sposoby, wędzony i smażony. Szlachetna ryba w obu odsłonach z pewnością zaspokoi wasze kubki smakowe. Prawdziwa uczta dla smakosza.
Pstrąg jest przez nas przygotowywany na dwa sposoby, wędzony i smażony. Szlachetna ryba w obu odsłonach z pewnością zaspokoi wasze kubki smakowe. Prawdziwa uczta dla smakosza.
Wszystkie sprzedawane przez nas wędliny pochodzą z własnej wędzarni. Cały proces przygotowania i wędzenia mięsa odbywa się według tradycyjnych receptur. Oferujemy szynkę, schab i baleron.
Wszystkie sprzedawane przez nas wędliny pochodzą z własnej wędzarni. Cały proces przygotowania i wędzenia mięsa odbywa się według tradycyjnych receptur. Oferujemy szynkę, schab i baleron.
Wyrób na bazie owoców i spirytusu. Doskonale sprawdza się na długie zimowe wieczory i nie tylko.
Polecamy smaki: jagoda, pigwa, agrest, malina, jeżyna, wiśnia, cytryna, kawa, miód, truskawka, żurawina, porzeczka i aronia.
Wyrób na bazie owoców i spirytusu. Doskonale sprawdza się na długie zimowe wieczory i nie tylko.
Polecamy smaki: jagoda, pigwa, agrest, malina, jeżyna, wiśnia, cytryna, kawa, miód, truskawka, żurawina, porzeczka i aronia.
SAVANA
43-438 Brenna
ul. Jawornik 42
tel. +48 33 853 63 04
kom. 504 991 910